Om mig

Jag heter Pernilla Olsson och är oberoende återförsäljare för Forever Living Producets (FBO).

Jag brinner för hälsa, träning, mindfulness och kost – att hjälpa människor att bli STARKA. Att arbeta med detta är en dröm som går i uppfyllelse! Detta är en bransch som bara växer – varför nöja sig med att ”må bra” när Du kan ”må bättre”!

För ett antal år sedan kom jag i kontakt med Forevers produkter, då började jag dricka innehållet i vår gula dunk – Aloe Vera Gel. Jag använde även krämerna Aloe Heat lotion, Aloe Propolis och Aloe  Gelly! Vilka underbara produkter!  Min mage och tarm tackar mig varje dag jag dricker gelen. Mina leder och muskler älskar Heat och Move. Mina händer, fötter och ansikte blir så glada när de blir insmorda med Proplisen och Gellyn är alltid med för att smörjas på småsår, tas på allt som kliar, när man bränner sig, utslag, på munsår, finnar – ja det finns hur många användningsområden som helst!

När jag testade C9 – Forevers kickstart – en 9-dagars nollställning av kroppen, ett program som gav mig en massa energi, jag blev av med sötsug och kaffe-beroende, blev lätt i kroppen och min kropp sa verkligen TACK för att jag tog hand om den! Detta program var starten för goda vanor gällande kost och motion i vardagen - Då var jag fast!

I vårt sortimentet finns allt du behöver inom kosttillskott, kroppsvård och hudvård. De flesta av våra produkter är baserade på naturligt odlad Aloevera och de är ej testade på djur. Jag hjälper dig gärna att hitta rätt produkter för just dina behov, kanske hålla en visning hemma hos dig eller berätta mer om affärsmöjligheten över en fika. Kontakta mig via mail eller telefon!

När du handlar av mig får du, förutom högkvalitativa produkter och 90 dagars Nöjd kund garanti, även personlig service utöver det vanliga. Jag vill ge dig precis det Du behöver.

När det kommer till våra produkter är det väldigt enkelt, antingen så älskar du dem eller så får du pengarna tillbaka, lämna de använda produkterna till mig så kostar de dig inget! Vi är inte ett av de företag som säljer till varje pris, utan vi arbetar med kundens absolut bästa i fokus och rekommenderar de produkter vi vet fungerar.  Nöjd kund garanti har funnits med ända från starten 1978. Tack vare den kan ni prova sådant ni kanske annars hade tvekat över, skulle Du inte vara nöjda så kostar det Dig inget!

Kram
Pernilla