Work with me

Min passion är att Bygga Starka Kvinnor och Starkt kvinnligt entreprenörskap!


Är du en positiv, engagerad person som ser möjligheter så vill jag gärna arbeta tillsammans med DIG!


Vill du ha roligt och träffa nya människor? Söker du nya utmaningar, en trygg inkomst, en extra inkomst för att kunna skapa guldkanten på tillvaron eller flexibiliteten att själv bestämma över din tid? Vill du ha ett arbete där du ständigt utvecklas och får möjligheten att bli coachad och utmanad på dina villkor? Då är Forever helt rätt för dig!


Vi lägger upp din verksamhet utifrån dina egna förutsättningar och du får den utbildning och den handledning du behöver från både mig, vårt team och från företaget.


Som oberoende återförsäljare får du möjligheten till en extrainkomst eller att arbeta med Forever som din huvudsakliga inkomstkälla, knyta nya kontakter och själv styra när och hur mycket du vill arbeta. Du bestämmer själv över din verksamhet och har samtidigt ett starkt, stabilt och omtyckt varumärke att luta dig mot. Du arbetar tillsammans med ett företag som allt sedan starten 1978 har haft en positiv utveckling och i en bransch som har en fantastiskt expansiv utveckling.  


Du får möjligheten att starta upp en verksamhet i en starkt växande bransch, med mycket liten ekonomisk risk och utifrån dina förutsättningar och önskemål.


Tveka inte - Kontakta mig så tar vi ett förutsättningslöst möte!   


Pernilla