Nya goda rutiner

Att hitta goda rutiner för mat, rörelse och återhämtning - det är så viktigt för att du ska må bra!

Hälsa bygger på 3 delar - Kost - Rörelse - Sömn/Återhämtning - om du hamnar ur dina goda vanor och har svårt att hitta tillbaka - TA HJÄLP!

Det är lätt att hamna ur kurs och slarva med träningen, slarva med maten - då blir det lätt att även sömn och återhämtning blir lidande. Du hamnar då lätt i en fel spiral och ditt välmående minskar!

Jag har otroligt bra verktyg att hjälpa dig med, jag hjälper dig gärna med både kostrådgivning, kostråd och träningsupplägg - vi har ett suveränt box-upplägg - PT in a box!

När du vill dra igång nya vanor rekommenderar jag att Kickstarta kroppen med en 9 dagars nollställning, omstart, kickstart och en riktig rivstart för att starta goda vanor.

C9 - Change 9, är precis som det namnet säger - en omställning på 9 dagar. Kunders kommentarer under dessa 9 dagar - mår så bra, fått massor av energi, blivit av med sötsug och annat sug efter onyttigheter och efter att stoppa i sig massa onödigt! Känner mig lätt i kroppen, känner mig ren och pigg i kroppen, mår otroligt bra, kroppen känns balanserad - massor av härliga känslor och upplevelser har mina kunder och jag själv upplevt.

Ett jättebra sätt att fortsätta efter de första 9 dagarna är att starta upp ett F15 upplägg - vi lägger tillsammans upp en plan för just dig utifrån var du befinner dig gällande kost och träning och de mål du vill uppnå - vill du gå ner i vikt är det F15 beginner, vill du bygga mer muskler och få ut mer av din träning då rekommenderar jag F15 medium, är du vältränad och vill få ut mycket mer av din träning  - då rekommenderar jag F15 Advanced.

I konceptet finns det kostupplägg som är enkelt och schematiskt, du lär dig massor om bra mat, hur du ska tänka gällande bra proteiner, kolhydrater och fetter. Du får också ett suveränt träningsupplägg med beskrivning av passen och video-upplägg som du enkelt kan följa. Allt för att det ska vara så enkelt för dig som kund!

Hör av dig så träffas vi för en kostnadsfri konsultation om hur just din hälsoresa skulle kunna se ut!