Bygg Dig Stark

Jag driver, tillsammans med andra kolleger, projektet "Bygg Dig Stark". Vi brinner alla för att coacha oss själva och andra kvinnor till att bygga oss starka. Starka inom 3 olika områden:

  • STARK Hälsa
  • STARK Ekonomi
  • STARK Personlig utveckling

Stark Hälsa - att bygga en stark kropp genom att tanka den med bra bränsle -  du skulle aldrig fundera på att tanka fel bränsle i din bil, men många av oss tankar vår egen viktigaste "Ferrari" med bränsle som kroppen inte alls är skapad för att få i sig. Att inspirera till att äta 0,5-1 kg frukt, grönsaker och bär varje dag, en varierad kost med rena råvaror och addera bioidentiska kosttillskott är en bra grund. Addera rörelse varje dag - snabba promenader på morgon eller lunch, något styrkepass i veckan, något rörelsepass och konditionspass - allt anpassat till dig och dina förutsättningar.

Stark Ekonomi - Att med ett enkelt och väl beprövat affärskoncept och utan risk kunna bygga upp en extrainkomst eller en heltidsinkomst vid sidan om en vanlig anställning eller att kunna använda affärskonceptet till att komplettera din befintliga verksamhet som frisör, massör, butiksägare eller någon annan verksamhet där du redan idag har kunder är suveränt. Ett färdigt koncept med all stöttning och support inom produkter, trycksaker, lagar och regler, att få en coach och ett team till support och ett koncept som du kan anpassa efter dig och dina intressen och behov.

Stark Personlig utveckling - Att ha en coach och team som är väldigt kompetenta som lär dig allt du behöver. Du behöver bara ha en positiv inställning och vara coachningsbar och våga, tillsammans med en handledare och coacha, att utvecklas. Göra nya saker, träffa nya människor, utveckla de delar i ditt liv som just nu drömmer om. Utvecklas utifrån vad du vill och hur du vill att just ditt liv ska vara - det är lyx och något jag coachar människor i mitt team och andra team varje dag! Att göra saker utanför den "berömda" komfortabla zonen, där du växer, din självkänsla växer och ditt självförtroende växer - wow!